DIY: haarclips maken met epoxy - itsOkay

DIY: haarclips maken met epoxy

Zelf sieraden maken met UV Resin epoxy is leuk! Maak met deze set (haarclips + siliconen mal) je eigen haarclips met je eigen unieke decoraties. Kinderen vinden het geweldig, uiteraard ook voor volwassenen zeer geschikt.

Wat vinden onze klanten? 1# Nicky B. 

Enkele weken geleden bestelde ik bij itsOkay mijn eerste setje om juwelen te maken met epoxyhars. Ik bestelde nog wat spullen na om gemakkelijker te kunnen werken en onlangs was het zo ver: ik kon voor de eerste keer beginnen gieten!

Vorige week kreeg ik van itsOkay de vraag of ik voor hen een vrij nieuw setje wilde testen: haarspelden! Mijn dochter van 5 jaar oud is een haarspeld-mini-freak, dus natuurlijk wilde ik dat graag doen! Ik verzamelde al mijn spulletjes, selecteerde samen met de dochter wat we zouden gebruiken en we gingen aan de slag!

Ik heb nog niet veel ervaring met het gieten van hars, dus het is wel een beetje een zoektocht geweest, maar gelukkig hadden ze vanuit itsOkay enkele links doorgestuurd met wat tips in. En wij vinden het helemaal niet erg om te experimenteren!

Ik goot wat UV Resin in een potje en gooide er wat glitters bij, even mengen en dan de hars in de siliconen mal gegoten. Het is handig dat je er 3 tegelijk kan gieten! Ik laat de hars daarna uitharden onder een sieraden uv lamp. Terwijl mijn dochter de sterretjes en fruitjes bij elkaar zoekt die ze graag op haar spelden wil, giet ik een druppeltje hars in een ongebruikte mal, deze gebruik ik dan om de figuurtjes even wat te fixeren. Na het aanbrengen van de figuurtjes (heel handig als je daarvoor een pincet en prikker gebruikt), breng ik nog een laagje hars aan. Hierbij moet je goed opletten dat je niet te veel hars gaat gebruiken, want dan sluit de opening van de speld in het midden zich (had ik voor bij de eerste speld die ik probeerde af te werken).
Kortom
: heel fijn materiaal om mee te werken! Heel gemakkelijk om te doen. De UV Resin epoxyhars van itsOkay hoef je niet te mengen of af te wegen. Je kan zo starten en als je geen sieraden uv lamp hebt, maak je het gewoon op een heel zonnige dag en laat je het drogen door de zon!

Wat vinden onze klanten? 2# Sheila G.

Mijn dochter van 7 wilde snoepjes op haar haarclipje. En ze mochten ook wat uitsteken dat vond ze juist heel leuk. Een heel dun laagje hars erover gedaan zodat het toch goed blijft. Ze heeft het zelf gemaakt .

Mijn andere dochter is gek van roze en glittertjes dus. Ook zelf aan het werk gezet.

Mijn andere dochter heeft hele mooie blauwe ogen en wilde dezelfde kleur op haar haarclipje. Niet de aller mooiste maar het plezier wat ze eraan hadden en hun blije gezichten daar doen we het voor 🥰


Klik hier voor de haarclip sets!

Meer informatie?

Heb je vragen over het maken van kunst, sieraden of het gieten/coaten van vloeren of andere objecten? Bij itsOkay werken meerdere epoxy experts met allemaal hun eigen expertise. Wij helpen je graag.
Neem contact op met de klantenservice van itsOkay of neem een kijkje in het Epoxy kenniscentrum

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


Over itsOkay

Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is itsOkay de winkel voor jou! ItsOkay is dé Epoxy Specialist van Nederland en België. Sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online webwinkel in epoxy.

Daarnaast gaan onze epoxy specialisten altijd transparant te werk en geven jou eerlijk en persoonlijk advies.

Handleidingen >

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.