Welkom bij itsOkay!

Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is itsOkay de winkel voor jou! ItsOkay is dé resin-art expert van Nederland en België. Wij zijn sinds 2018 actief en dus al meer dan 5 jaar een grote online winkelketen. 

Met de hand dingen maken geeft een goed gevoel en het stimuleert je creativiteit. Het geeft balans in je dagelijkse leven vol verplichtingen. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen, amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn!

Knutselen is een passie voor bijna iedereen die werkt bij itsOkay. Wij helpen je dan ook graag deskundig advies en leuke spullen voor al jouw knutselprojecten met epoxyhars. Aarzel niet en neem contact op met onze specialisten via de contactpagina. Wij helpen je met deskundig advies en leuke spullen voor jouw resin-art knutselprojecten.

Neem ook een kijkje op onze blogpagina en handleidingen en doe inspiratie op om zelf aan de slag te gaan.

Ons assortiment

Het assortiment wisselt regelmatig, het kan dan ook zijn dat u op zoek bent naar een artikel die op dit moment niet meer op voorraad is. In dit geval mailt u gerust, wij hebben veel bijzondere adressen en wellicht kunnen wij het voor u weer inkopen!

itsOkay & Stichting KiKa

itsOkay steunt stichting KiKa, omdat wij vinden dat knutselen en spelen voor ieder kind mogelijk moet zijn. KiKa heeft een doel: 100% genezingskans voor kinderen met kanker. Om dit te bereiken is er nog veel onderzoek nodig. Wij dragen in 2022-2023 een deel van onze winst af aan KiKa. 

itsokay goed doel stichting kika