Over ons

Welkom bij itsOkay!

Wil jij ook graag iets maken en je creativiteit ontwikkelen? Dan is itsOkay de winkel voor jou! ItsOkay is dé Epoxy Specialist van Nederland en België. Sinds 2018 actief en dus al meer dan 6 jaar een grote online webwinkel in epoxy.

Werken met epoxy is een passie voor iedereen die werkt bij itsOkay. Je kunt met epoxy sieraden ontwerpen, decoraties maken, tafels gieten- of coaten en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt echt iets unieks maken en dit geeft veel voldoening. Of je nou iets voor jezelf maakt of als cadeau voor een dierbare: met epoxy maak je het!
Wij helpen je dan ook graag deskundig advies bij al jouw epoxy projecten. Aarzel niet en neem contact op met onze specialisten via de contactpagina

Neem ook een kijkje tussen al onze Epoxy handleidingen en doe inspiratie op om zelf aan de slag te gaan.

Klanten beoordelen ons met een 4.7 van de 5 sterren!

En daar werken we hard voor! Wij bieden kwaliteitsspullen voor de scherpste prijzen aan. Of je nu zelf aan de slag gaat of samen met je kinderen. Amateur of professional... Iedereen kan creatief bezig zijn!

Knutselen is een passie voor ons en we blijven onszelf uitdagen inspiratie te bieden, om de trends op hobbygebied te volgen en natuurlijk altijd te blijven leren over bijzondere technieken.

Ruim 150.000+ tevreden klanten gingen u in 2018-2024 voor!

Ons assortiment

Het assortiment wisselt regelmatig, het kan dan ook zijn dat u op zoek bent naar een artikel die op dit moment niet meer op voorraad is. In dit geval mailt u gerust, wij hebben veel bijzondere adressen en wellicht kunnen wij het voor u weer inkopen!

itsOkay & Stichting KiKa

itsOkay steunt stichting KiKa, omdat wij vinden dat knutselen en spelen voor ieder kind mogelijk moet zijn. KiKa heeft een doel: 100% genezingskans voor kinderen met kanker. Om dit te bereiken is er nog veel onderzoek nodig. Wij dragen in 2022-2024 een deel van onze winst af aan KiKa. 

itsokay goed doel stichting kika

Meer informatie?

Heb je vragen over het maken van kunst, sieraden of het gieten/coaten van vloeren of andere objecten? Bij itsOkay werken meerdere epoxy experts met allemaal hun eigen expertise. Wij helpen je graag.
Neem contact op met de klantenservice van itsOkay of neem een kijkje in het Epoxy kenniscentrum

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.