Epoxy stickers maken

Creëer simpel en snel je eigen unieke stickers met tekst, naam, label of een persoonlijke boodschap. Deze stickers kan je gebruiken voor epoxy, het huishouden, potjes, modelbouw of andere hobby's. Van het personaliseren van epoxy sleutelhangers tot boekenleggers en zelfs het printen van labels, foto's en logo's. 

Epoxy stickerprinter

Met een kwalitatief goede stickerprinter kun je snel en eenvoudig gepersonaliseerde stickers maken voor verschillende producten. Deze compacte stickerprinter is een kwalitatief goed instapmodel om stickers in allerlei formaten te maken. Onze experts hebben diverse printers uitvoerig getest en deze printer kwam als beste uit de test. De printer is makkelijk in gebruik en wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Doordat de stickerprinter klein is kan je deze ook makkelijk overal mee naartoe meenemen.
De printer werkt via Bluetooth op jouw Apple of Android telefoon. Het voordeel hiervan is dat je meteen stickers kunt maken via de bijbehorende gratis app op je telefoon. Geen gedoe en je hoeft niet te wachten tot je thuis bent. 
Dit is een thermische stickerprinter. Dit betekend dat de printer door middel van hitte uitsluitend zwart print, zonder gebruik van inkt. Je hoeft dus geen dure cartridges te bestellen. 

https://itsokay.nl/products/epoxy-sticker-printer-namen-teksten

Wat kun je allemaal printen?

Je kunt de stickerprinter voor diverse doeleinden gebruiken. Dit is een van de betere printers op het gebied van epoxy stickers, maar je kunt er nog veel meer mee printen. Print met gemak:

 • Labels: Van schoolspullen voor je kinderen (schoolboeken, broodtrommels) tot labels voor jouw favoriete hobby. Door potjes en bakjes te voorzien van een label creëer je overzicht en rust. 
 • Namen en teksten.
 • Gepersonaliseerde stickers: voor speciale feestdagen of uitnodigingen voor evenementen.
 • Notities (met o.a. emoticons en leuke afbeeldingen voor bijvoorbeeld scrapbooking)
 • Templates (kies uit to do lists, sticky notes, rich templates)
 • Text editor (snel een tekst typen en printen en zelf je fonts of lettergrootte kiezen)


Je kunt printen op transparant of normaal print papier. Dankzij geavanceerde technologie in dit geüpgraded model uit 2024 ben je met beide soorten papier verzekerd van scherpe resultaten. Print moeiteloos foto's, nauwkeurige teksten of namen.

Maak en ontwerp jouw epoxy sticker

Je kunt in de bijbehorende app simpel en snel epoxy stickers ontwerpen en hierna eenvoudig printen. De app is gratis te installeren vanuit de App Store op jouw telefoon voor zowel Android als Apple toestellen. Kies in de app omgeving uit honderden gratis sjablonen, plaatjes, emoticons en lettertypes.

De epoxy stickerprinter heeft meerdere mogelijkheden zoals hierboven aangegeven. Het is een kwestie van uitproberen en uittesten. Dit geld ook voor de lettertypen: de één is strak en de ander wat sierlijker. De app waarmee je werkt bevat 18 verschillende lettertypen. Ook bevat de app gratis standaard afbeeldingen en plaatjes, te vinden in verschillende categorieën. De keuze is reuze. Je kunt er ook voor kiezen om foto's of afbeeldingen van je telefoon uit te printen.

Kleine of grote epoxy stickers, in diverse vormen

De stickerprinter is een handig apparaat dat werkt via Bluetooth. Je kunt de printer op alle apparaten gebruiken met een Android en iOS (Apple) besturingssysteem. De printer heeft een extreem lange batterijduur, waardoor je niet constant op zoek hoeft naar een stopcontact om op te laden. Voordat je de printer gebruikt, dien je hem wel eerst op te opladen via een USB-kabel. Schakel de printer in en instaleer dan de rol papier. Je kunt kiezen uit transparant en wit papier. Op itsOkay zijn beide te koop. De stickerprinter is vervolgens eenvoudig te bedienen met de app "Phomemo" op je smartphone. De app is gratis te downloaden in de App Store op jouw telefoon en heeft als icoontje een "paddenstoel". Met deze app kan je vervolgens simpel je eigen stickers/labels/logo's ontwerpen. Zelfs als je net een foto hebt gemaakt op je smartphone kan je deze direct uitprinten. 

Functies in de app: Phomemo

Zodra je de app opent heb je verschillende pictogrammen, hier een paar voorbeelden:

 • Notes = Eigen sticker ontwerpen
 • Print image = Foto uitprinten
 • Templates = Sjablonen in verschillende categorieën
 • OCR = Tekst herkennen via een foto. De tekst wordt omgezet naar de sticker die je kan bewerken
 • Toolbox = Banner maken (Lange grote tekst)
 • Microprint = Kleine dunne tekst. De tekst "Welkom bij ItsOkay" is 0.3 cm lang. De stickerrol heeft een breedte van 5.5 cm.

Veelgestelde vragen

1. Hoe maak ik een lange tekst/banner?
Wil je een lange grote tekst of banner maken dan doe je dit als volgt.
Ga naar de app → Toolbox → Banner en ontwerp. De banner kan je zo lang maken als je wilt (mits je genoeg papier hebt). Wij hebben zelf banners gemaakt van ten minste 2 meter lang. De breedte van de letters zijn 3 centimeter.

2. Wat is de microprint functie in de app?
De functie "microprint" zegt het eigenlijk al. Je kunt hiermee mini prints maken. Met deze functie zal je wel sneller haperingen in het lettertype of de inkt zien. Om het mooiste resultaat te behalen raden we je aan om via "print settings" te kiezen voor heavy thickness. Het is een persoonlijke keuze wat jij het mooiste vind als je de functie microprint niet gebruikt. Qua letterdikte heb je keuze tussen de volgende opties: light – medium – heavy en dedicated.

3. Hoeveel verschillende lettertype zijn er?
Je kunt uit 18 verschillende lettertype in de app kiezen. Van sierlijk tot strak, dikker of dun lettertype. Je opent de app: Phomemo -> Notes -> Text. Je maakt hier je eigen sticker. Als je text aanklikt en je begint met typen zie je onderaan Aa, deze klik je aan en dan komen 18 verschillende lettertypen tevoorschijn.

4. Kan je ook andere kleuren tekst printen?
Nee, deze mini stickerprinter print thermisch door middel van hitte. Dit is uitsluitend zwart.

5. Zijn de stickers vaatwasser bestendig?
Nee. Onze stickers blijven goed plakken, maar zijn hier niet gemaakt.

6. Kan het voorkomen dat sommige stickers 'haperig' zijn?
Het kan voorkomen dat je tekst of foto 'haperig' is. Dit gebeurt vooral bij hele kleine dunne lettertypen. Ons advies is om te kiezen het lettertype groter te maken en te kiezen voor dikgedrukt. Zo is het ook meteen beter leesbaar op het product of het epoxy kunstwerk waar je de sticker op plakt.
Let op: als je de printer nieuw is of je deze een poosje niet hebt gebruikt, print dan een aantal keer zodat de printer goed opgewarmd is. 

7. Hoe breed zijn de stickerrollen?
Het papier is 5.3 centimeter breed.

8. Waar zie je de lengte van de tekst?
Als je op het print icoontje rechtsboven drukt, kom je bij de volgende instellingen: "Print review". Linksboven: Lengte van de sticker (bijvoorbeeld 2.3 cm). 

9. Plakken de stickers op kaarsen?
Ja, de stickers plakken goed zelfs goed op kaarsen. Maar deze stickers zijn van papier en plastic gemaakt en niet bedoeld voor kaarsen. Let altijd goed op je eigen veiligheid en voorkom brandgevaar. Wij adviseren om deze stickers niet op kaarsen te plakken.

Voor en nadelen:

 • Makkelijk en snel in gebruik
 • Lichtgewicht
 • Draadloos
 • Horizontaal en verticaal printen
 • Bepaalde lettertype of kleine afbeeldingen kunnen soms 'haperig' zijn
 • Transparante papier is moeilijk af te scheuren(gebruik hiervoor een schaar) daarentegen is de printpapier super makkelijk af te scheuren
 • Ruime keus aan plaatjes 
 • Niet vaatwasser / handwas bestendig

Meer informatie?

Heb je vragen over de epoxy stickerprinter of andere producten? Bij itsOkay werken meerdere epoxy experts met allemaal hun eigen expertise. Wij helpen je graag.

Neem contact op met de klantenservice van itsOkay of neem een kijkje in het Epoxy kenniscentrum

Connexion

Vous avez oublié votre mot de passe ?

Vous n'avez pas encore de compte ?
Créer un compte